I could be the one to make you feel that way

Hola! Ligger hemma sjuk började igår morse, spytt typ 15 ggr satans vidrigt.. Kattis tog hand om Space idag iallafall gulligt. I fredags va jag med Vendela och sen mötte jag Kattis så drog vi till jakan på chillkrök vilket visa sig rätt onajs så drog vidare på fest i vårberg där de va ganska onajs också så åkte vidare med jimmi och Christoffer till Värmdö där William i min klass styrde, kom dit sent men var najs och kul att va lite med klassen, sov där och så åkte vi (jag och kattis) hem asbakis vid 12 på lördagen och stanna i stan och käka yoghurtglass och kolla om de fått in mk väskan vilket de självklart inte hade så kom väl hem vid 4 och duscha och chilla litt sen va jag så trött så dega i sängen hela kvällen och missade en najs Älvsjö fest fett synd. I tisdags red jag dressyr lektion med Space och fysatan vad bra det gick, så kul, kändes som en dressyrponny! Igår träffade jag äntligen Bella som var galet saknad, hon kom förbi fast jag var spysjuk så fick sitta och snacka med ett par meters mellanrum haha, lol


And it feels like tonight

Shuu, skulle blogga lite bättre har jag fått höra hiho, asså egentligen fett stört att skriva om sitt liv who cares lixx, men är smart när man vill kolla tillbaks va man gjort samt vännerna man inte kanske hinner träffa så ofta kan hänga med litt granna. Förra helgen sög haha va typ astaggade jag och Kattis så ba blev ett flertal fester inställda/inte av och chillkröken var ovärt sen vare fitt kallt så man satt hemma och myste ner sig och deppa lite typ, i söndags hänka Kattis iaf till Spejson och senare träffade jag Ida. Saknar Bella galeeet kan jag bara säga för de va en månad sen! I tisdags gick ingen på engelskan och eftersom vi har så långa luncher så sluta vi tidigt och jag och Mikaela tjilla runt lite i Vällingby och snackade mycket om allt som hänt, sen va vi ba på um. Får PANIK på plugget gaaah... 

Folket kokar över tänder eld på riksdagen

Yo, sitter på tåget nu på väg till le stable. I måndags va jag hemma sjuk, typ grät över hur ont min mage gjorde men nu när jag inte käkat p-pillerna på två dar är de borta och så jävla skönt! Igår träffade jag min baby efter skolan, Vendela och jag va i stan och tog en youghurt glass kolla nk och käka middag tillsammans. Mys, pratade en massa. Hoppas på att träffa Ida på fredag för va så länge sen nu, mötte på henne i stan också. Sen tränade jag bara när jag kom hem och idag var det ju bara skola och jag försov mig igeeen, fan. Men imorgon har jag sovmorgon och ska upp och jogga då, samt ikväll efter stallet.


This is what i'm made of

Yo, slänger bara in lite ridbilder från igår som Kattis tog, vi fixade ju insläppet och kvällsfodringen och alt igår.. vilken tid det tar tur att det bara är var 6e vecka! Red Space ute på åkern och gud vad underbar hon var. Jättefin och släppte efter själv, hon var även lätt att korta upp överallt i alla gångarter vilket inte brukar va så lätt, skitnajs!
 
 

Är de efterfest på eran balkong?

Yo,
På gymmet just nu i jakan och väntar på Kattis.. Fett taggad på att träna men har inga träningskläder och är rätt så bakis.. Inte sovit så mycket i helgen, i fredags var jag och Filippa i stan för skulle kirra min svarta mk väska men den va såklart slut... Surt men köpte istället två plagg från bikbok och en Ralph lauren så de va ju nirr. Käka youghurt glass gjorde vi med, haha så stammis jag är, lite tillfrågningar av nummer osv haha... Sedan vart det sjukt stressigt på kvällen och jag och Matilda hann inte ens fixa dricka och jag har aldrig varit så stressad tror jag, kuta osminkad till tåget med kaoz hår som var typ en enda jävla röra eftersom lockningen faila.. De sabbade kvällen lite och vi va otaggade men va ändå helt ok, fick gratis taxi heho, på lördagen va jag typ i stallet hela dagen och fixade och sen stressa jag lite hemma oxå innan jag Kattis och Elin drog på fest i blackan, eller chillkrök var det men folket var trevligt så de va najs. Drog sen till Kattis fick gratis taxi en bit igen och somna vid 5 och nu ska vi dra till stallet och jag ska rida innan vi ska fixa intaget och allt, herrå nu måste vi gå till bussen!


This is what we're waiting for

Yo
Är på väldigt gott humör haha, 2013 har börjat naiz så hoppas de fortsätter så eller aa blir ännu mer naiz! Inte bloggat sen typ längesen men vad har hänt för intressant då.... jo i torsdags kväll sov ju Idisen här de va myspys och vi snacka väl typ hela kvällen kolla på en svennefilm som va grym, ofc. Kolla filmer på morgonen och tjilla som ba den, senare drog jag, Bella, Matilda, Flippis och Sean ut men vart lite fail. Skulle på fezt i Nacka men bussarna där va ju litt fuckade så vi åkte på chillkrök i viksjö hos Elias och dom, kaoza litt sen fick jag och Belli skjuts till Spånga och jag sov hos en perzon, på lördagen tjilla jag med syrran typ och på söndagen flytta vi min pålleplutt. Nu står Spejjan i Kungsängen vilket är galet naiz, jätte trevligt bemötta och helt underbart stall och ridhus. Ridit henne idag och igår första gången sen efter vintervilan och ja litt crazy har hon vart, behöver bygga muskler nu.. I tisdags träffade jag saknade Kattis som vart i Thailandet i en evighet, vi sola i Sumpan där solariet va sketbra, ska lätt fortsätta där! Igår kom gulliga Vendela ut till stallet och va med när jag red sen snacka vi igenom lite stuff och tjilla i Jakobsberg innan vi skildes åt. Imorgon är de fredag och de är ba och tagga, helgen kommer perfekt inrullandes imorn :)
 

2013

Shit va länge sen, vart i Egypten osv. Supersjuk nu. Egypten var najs men mycket kallare än vi trodde.. Var för kallt med shorts och utan kofta! Va typ sol på dagen men inte stekande, på kvällen gick folk med vinterjackor haha! Vi hade skitkul de sista dagarna, jag och syrran delar ju alltid hotell rum. Vi träffa några jättesöta små ryssar som sjöng och dansa, en as gullig dj, kåta bartenders osv osv. Haha några sjukt roliga ryssar i vår ålder dansade som galningar (garva tills vi trilla av stolarna typ haha). En kväll satt vi och snacka med några germany guys (vars den ena var skitsnygg) drack lite vin och rökte vattenpipa sedan nattbada vi med dem och sen va dem på vårt hotellrum haha. Egyptierna var iaf galnare än turkarna asså shit va dem typ tog tag i en osv osv sa massa grejer på svenska som lät askul typ jag älskar dig Sverige osv, spec till Louise haha. Sista kvällen hade vi stress innan nyår men körde ändå en yolo och drog ut med dj och hans kompis till en "klubb" som va väldigt liten haha men satt och snacka och fick drink och så. Sen va de ba att duscha mitt i natten plus fixa allt inför nyår. Mamma pappa och Jocke var typ fett sjuka sen några dagar tillbaka och planet hem var hemskt! Dem hade ingen luft så man typ dog. Men hemresan gick snabbare än väntat och så tog man ju tillbaks klockan en timme också.. Hade panik i Egypten för alla nyårs planer var så oklara.. Men gick från typ två fest alternativ till 7 kvällen innan så va rätt chill. Matilda o Co. tog mig o belli på fest i stan där de va väldigt lite folk och ganska oskönt folk hehe. Men träffa ett par från gamla skolan så de va ju lite kul. Drog hem med några sen och dagen efter var jag död och typ as sjuk vilket jag är fortfarande. Galet störande.. Men träffa Vendela igår kväll vilket var stört länge sen och ikväll träffar jag idis! Hoppas på att bli frisk typ nu!


RSS 2.0