Helvetes influensa

Bra lov. Inte hunnit med nåt av det jag skulle.. Har en fet jävla äckel influensa och har inte kunnat äta sen söndags så kroppen håller på att falla ihop. Detta pga att jag inte kan svälja.. Vatten funkar max. Smärtsamt som in i helvete


You could walk straight through hell with a smile

Väntar på att mina homies ska komma hit, Vendela och Kattis. Sen ska vi iväg, så måste fixa mig också. Vart på släktfest nu idag och innan det var vi ute och kollade på stall vilket var toppenbra och vill flytta det redan nu! Kvällen igår va grym... Haha fett rolig gjorde inget att det faila med utklädnad för mig o Bella va fett naiz ändå! Var lokalfest i viksjö och vissa körde verkligen all in med utklädnad, kul att se! Blev många fula bilder på mig dock haha.....
Lagom ihoptryckta på bilderna hahaa


Bästa.

Drogat sen den kom, fortfarande lika grym!

And we will never get back to, to the old school

Sååå, tillbaka på banan igen eller vad man nu säger. Men tro inte att det där kämpiga plugget blivit gjort.. har skitit i det totalt då jag och Dellan byter nu och börjar om på nytt efter lovet! F i många ämnen nu i den här skolan.. men faktiskt så spelar inte det någon roll, nu blir det kämpiga bara att läsa på de kurser vi inte haft - naturvetenskap och samhällsvetenskap, kul. Aja ska inte skjuta upp grejer i nästa skola för det är det värsta man kan göra! Vi gick provdag i Thorén igår, superfin skola med snygga elever med stil, fina lokaler osv och klassen verkade bra! Dock sa alla att de va dömycket plugg och ingen fritid.. schemat sög med håltimmar och långa dagar, tidigaste dagen var typ 15.10, enligt alla elever sög också maten. Klara norra imorn, hoppas den är bättre för deras schema var bra och maten osv! Jag och Dellan håller tummarna, ska ut ur den här skitskolan iallafall. Kommer ha en ganska stressig men bra helg! Livet börjar bli bra igen hahaa, fallit ur den där svackan :)


halloween

Och vad fan ska man va på halloween fest imorn?! Helt hjärnsläpp utan några som helst idéer....... Åååh ångest

I will try to fix you

Så snygg min teddybjörn blev när hon klipptes! Kolugn va hon oxå :)))


Fak ma lajf

Jag kommer ha det kämpigare nu än någonsin... Därför kan bloggandet bli väldigt dåligt. Längtar tills allt har löst sig !


You're from the 70s, but I'm a 90s bitch

Hej bloggah.. Haha nej men alltså jag har fetångest över en grej.. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men att gömma sig för allt gör väl bara saken sämre antar jag, var iaf hemma från skolan igår och idag, får se hur det blir sen. Aja skitsamma helgen har iaf vart naiz och har varit ganska lugnt och inte så stressigt. Träffat alla mina närmsta broes, fast inte min lilla kossa men henne ska jag kanske träffa idag, får se hur det går ihop, alltså Vendela. I fredags hade Ebba Spejjan så jag kunde koppla av lite, åkte sen till Kattis och var tydligen fest i jakan och Huddinge, blev såklart jakan även om det sedan visade sig vara chillkrök. Men det var trevligt. I lördags gick typ hela dagen åt ute hos ponnyn för medryttaren bytte till söndag. Men gick väldans bra faktiskt, hon var underbar spec i galoppen! På kvällen träffade jag Kattis igen och skulle dragit med Petrus och dom på en fest men slutate med filmkväll hos Petrus haha. Söndag var man gal1 seg efter x antal timmar sömn.. åkte med mamma och Kattis och köpte träningsbyxor och plattång iaf och sedan träffade jag Belli och hade myspromenad och kolla Solsidan och sen träffa jag Ida och promenixa oxå lite, standard! Igår var jag ute hos pållen och longera/tömkörde lite och idag har Ebba henne.

Vart jag än går

Bloggat dåligt som satan. Haft lite stressigt, sen vecka i skolan denna vecka. Space har varit rent av skitjobbig igår (onsdag), red bort till Amandas paddock och hon fjanta sig och var spänd och sprang bara ifrån arbetet. Idag däremot var hon jättesnäll, skulle rida i ridhuset vid 8 tiden men de var fortfarande upptaget, suck! Red ut istället i mörkret man såg ingenting men space var fin och inte så stark, trodde jag stötte på två älgar för var två enormt stora individer som stod lite längre fram och när jag lyste med mobilen såg jag bara fyra ögon som lyste rakt mot oss... Har respekt för älgar efter ett yt klipp jag sett ett par gånger hahah.. lol! Jag och Dellan har terrat Thorén men dom svara inte för en nu och vi får besked nästa vecka om det finns plats i samsam.. Vi kollar lite andra skolor också. Min franska lärare var riktigt dum i huvet idag! Aja kbry ska ändå byta skola och hatar dessutom franska och matte mest av allt. Imorn äre fucking friday äntligen!


Shine bright like a diamond

Chilldag, tre långa lektioner och sedan hade jag egentligen tänkt kolla Andra avenyn sådär vid 6 tiden när jag kom hem men typ halvsovit i soffan fram till nu. Nej nu blir det att resa sig och ut och jogga innan syrran ska färga mitt hår och vi sedan ska ha lite filmmys och girltalk.. Haha peace.


We both know, the way to go

Hallå där, duschat nu.. Var ute och jogga innan, lite läbbigt på småvägarna så sent men hinner ju inte ta det någon annan gång än sent. Missade orienteringen imorse, hann inte, inte bra. Annars hade vi jobbiga ämnen och så matteprov sista lektionen till 5, svara på en fråga.. Eller nej en halv fråga för svarade bara på a uppgiften, hejjagsugerapballepåmatteharalltidgjortkommeralltidgöra! Igår hur som helst var det säsong start för härliga solsidan haha så jävla skön serie, sen promenixa jag med Ida till ganska sent, skönt avslut på helgen att ha deeptalk med en av sina närmsta, standard och så underbart. Hur som helst tog närmre två timmar ut till stallet efter skolan... Förseningar och skit, men red henne barbacka i ridhuset och hon lyssnade faktiskt riktigt bra och var lugn, mys. Pappa o lillskiten Jocke kom och hämta sen. Nu måste jag göra engelska grej jag legat efter med ett tag..


True


Lite update om clear rounden

Vi kom dit fettttt tidigt men bättre det än att behöva stressa.. De sjuka va att när jag skulle kolla banan i ridhuset så kommer min historia (snyggingen) lärare förbi hahah, fy satan va random.. Aja red fram lite grann och space var stark och när jag hoppa fram var hon lite crazy.. Rev oxen en gång då jag inte väntade på hindret ordentligt. Inne på banan var hon annorlunda, kontrollerad, samlad och lyssnade helt plötsligt ganska bra, hon skötte sig jättefint! Kom i fel galopp på tvåan och kom in lite fel på nåt men vi var felfria och hade ett samlat tempo! Jättenöjd med space :)


We are like diamonds in the sky

Uppdaterat grymt dåligt men har varit mycket i veckan. Min fina gamla sköthäst som jag var skörare på på ridskolan i 5 år avlivades i tisdags morgon... Men är ändå lättad för att han får det bättre nu, men saknar honom. Kom hem sent i måndags kväll, kring halv 12, gick åt så mycket tid i stallet. Tisdags och onsdags var jag sjuk, men onsdag åkte jag och syrran till hästen och longera lite misslyckat.. Men sen i torsdags red jag till Amandas paddock och så kom det där ko problemet upp på vägen.. Hon hoppade omkring, små stegra sig trigga igång sig och var bara sjukt fjantig, allmänt spänd hela passet, igår däremot red jag dit igen och hon var jättefin och härlig i galoppen spec, gjorde lite byten och sen ställde jag upp sockerbits hinder som gick som ett rinnande vatten, bara när det blev 110 som hon fjanta lite och hade svårt att hoppa upp sig så rev båda gångerna, men hon måste få upp sin kondis bara. Shoppa i fredags med delin och fick med mig lite mumsigt! Sedan träffade jag Kattis senare på kvällen och juste jag fick vääärsta allergiska chocken pga ett äpple, såg drogad ut... Hade iaf myskväll och sov ut! Igår kväll stressa jag sönder i stallet för startade pay'n jump imorse och fixa allt igår så kom hem till mig samtidigt som Vendela och jag duscha och sen myste vi och busade runt som töntar... Haha körde tecken med Jocke och Anton och kolla på grymt roliga men torra videoklipp haha... Somna sent och idag var de upp kl ca halv 6 för att hämta transport och det :) Min söta babe fyllde år igår också, 15 barre hahah, grattis igen och massa puss!


Så sjukt synd!


Lite bilder bah


RSS 2.0