Everybody in the club, all eyes on us

Sådär nu ska jag uppdatera för har 3G osv.. Sitter i fjällen med min käraste och idag har vi åkt i Ramundberget vilket är asnice och stort som fan, vi var med om en sjuk näradödenupplevelse för ett tag sen det var sjukt, rulla med huvet före ner för en dubbelsvart backe precis som förra året bara att denna gång var värre och vi trodde vi skulle dö osv. I fredags var jag och Filippa hemma hos mig innan vi drog till William på värmdö där han styrde, var väldigt najs även om båda skulle upp tidigt som fan. Förra helgen va vi med Sean på fredagen på nån fest i odenplan men var inte så naiz så vi mötte Danne och Jimmy och så hamna vi hos tomme där vi sov, sen på lördagen var jag och Filippa hos henne va lite med hennes twin syrra Felicia och sen käka vi middag hos hennes pappas tjej vilket var skitmys, sedan skulle vi på fest med jimmi i Rönninge så mötte upp Kattis och Elin och sedan Danne och åkte ut till Rönninge långt som fan. Vaknade upp där och drog hem sen till Filippa och sen hade jag hästen. Liftade både på kvällen från Rönninge till festen och sedan på morgonen därifrån, stabilt. Clara och jag red hästarna till ridhuset och så hoppade hon space på söndagen, såg bra ut! Annars då, veckan rulla på som vanligt typ dog av allt plugg men hann träffa Belli och Ida på tisdagen och snacka och sen på onsdagen var jag dränkt i plugg och pappa tog space. Torsdags var de hoppträning som faktiskt gick över förväntan, kul! Hon lyssnade och vi klarade oss igenom snäva svängar. Nu ska jag och Vendela fortsätta ha galet kul här i fjällen!


I'm standing where you left me

Hola min älskling krascha nyss, så jävla sad! Jaja får försöka se vad jag skriver ändå, Romme i onsdags va så jävla naiz, sjukt kul och många "kaninteandasskrattattacker". Gick sämst på markarbet/hopp träningen i torsdags, imorn ska jag ha pelham.. Finns ingen broms i pållen. I fredags skulle jag och Filippisen sola men vart lite failat då massa som inte behöver sola tog upp hela solariet! Åkte hem och träna och sen kom Kattis och senare mötte vi Sean på söder där vi skulle på fest men sket sig och vi hamna på ett skit stelt chillkrök och drog ganska snabbt vidare hem till seans kompis i Nacka. Kolla lite skräckfilm där och slagga där. På lördagen tränade jag och skulle plugga men somnade kl 2 och vaknade inte förän halv 9 och gick och mötte Vendela vid stationen sen hade vi myskväll och badade bla. Råpluggat söndag och måndag och tränat igår. Idag ska min lufddboll klippas! Efterlängtat kan man säga, hon kommer bli så fin!


I want to be your favourite hello and your hardest goodbye

Omg mitt inlägg försvann shame on you bloggappjävel!! Äh skriver ändå like a boss.. Men oj de där lät töntigt, aja i fredags tränade jag efter skolan och va ute och jogga och fick värsta astma attacken va helt uppstoppad kunde inte andas kände mig förlamad i halsen, hade jätteproblem när jag va liten och så äre så kallt i luften nu hehe. Sen stressa jag till Brommaplan och mötte brudsen, Mikaela Filippa Amanda och Matilda och köpte med oss donken till Amanda som bor asnära Bp fett naiz, de va förjävla gött, skitmysigt hade vi! När jag kom hem kötta jag plugg/frågor inför grönt kort kursen på lördagen och somna vid halv 3 gick upp 5 för att fixa klart och skriva ut och sen hämta jag och pappsen upp Kattis och så körde han oss till Västerhaninge där vi kötta kurs och prov till kl 18 åkte sen hem och så träffa jag Bellsi och vi ba snacka ut och mös, fick samtalstjat om fest i odenplan och tveka väl för nån sekund men jag och Bella var så trötta hade de mysigt och skönt istället. Söndag va de stallet sedan träffa jag Vendela i kista och vi käka middag och prata länge sen igår va de ba skola och stallet gick bra att rida, träffade Ida äntligen idag och vi sola litt och snackade, nirr. Fina Matilda fyller år idag så grattis igen på henne och hände en rätt dramatisk grej i skolan idag de va läskigt! Romme imorn taggaråå!!


RSS 2.0