I take care of you

Hej! Tänkte jag kunde blogga nu en snabbis såhär på morgonen kom på att jag börja 9 och inte halv. Så sjukt mycket på gång just nu. Fanfar som jag provred toltalt tre gånger var en underbar ponny och jag ville verkligen ha honom, om han bara inte var så nätt med sina 143cm och jag var på gränsen. Ägarna tyckte inte alls jag såg stor ut men jag kommer ju att växa också. De erbjöd sig faktiskt t.o.m att jag skulle ha honom på foder/prov för de tyckte vi passade hehe. Men sedan såg jag en bra annons på ett sto fast i Uppsala och inte Stockholm (man får ju börja kolla på andra distrikter bara för de inte finns några) så jag ringde och ganska spontant åkte vi och provred redan dagen efter (igår). Den var ju jättebra i all hantering och lugn inte alls rädd av sig. Hon hade också haft två föl. Hon är bra storlek och hon var jättesöt. Dock när det kom till ridningen kände jag mig usel till en början haha, asså som en nybörjare typ.. hon var så himla het och på hugget hela tiden och det är ju som en vana att ta i tyglarna för att försöka få ner tempot när man inte är så van vid heta hästar men sedan gick det bättre bara man hela tiden var lugn och inte kom åt med fötterna och så var det bara att vara mjuk i handen och bara tänka lugnt så gick det bättre efter ett tag, mest i traven hon sprang på. Fick hoppa och hon tvekade inte, lagom pigg var hon men enklare att hålla och hon tvekade inte ens på ca metern trots att hon inte hade hoppat på ett tag. Så henne ska vi förhoppningsvis ta ska bara gå igenom besiktningen och sen ska vi se så att stallplatsen vi var och kolla på är ledig. Skitglad just nu, dock en extrem hög med plugg kan inte beskriva och jag failar ju fan i alla ämnen nu i slutet! Inte bra.. men snart är det över, ska bli oerhört underbart! Ikväll springer jag och mamma vårruset haha så får hoppas att det går bra och att jag inte har pollen!











Fanfar




 

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

Lyssnar lite Veronica Maggio just nu. Har ju pluggat lite idag men inte på långa vägar klar, registrerat guldkortet, beställt balklänning, handlat mat och lite jordgubbar och vit choklad med syster och mämi, chillat vid datan, ätit grillat ute på altanen, gosat lite med en tjock katt som kommer varje dag vi käkar på somrarna haha, gått promenad med underbara Ida och pratat ut en massa, pratat med Kattiz i tele, pratat med Vendela i tele och så gått förbi den skumma bilen som kommer till våran vändplan på kvällarna och står där i flera timmar.. kom hem vid halv elva och den var kvar till typ 11 men förra gången var den där från typ 8 på kvällen till 3 på natten eller något sånt. Jätteskum är den kommit flera gånger denna veckan. Nu ska jag nog sova eller lyssna på musik lite och sedan sova. Ska boka träningspass till imorn också bara. Jaja puss bloggen.



nickelback <3


I'll do it all for you in time

Tja. Har inte haft så mycket tid till att blogga men i torsdags så provred jag en ponny som var jätte söt och fyfan vad jag har saknat ridningen. Ägaren och hennes pappa var jättetrevliga! Senare träffade jag Bella och vi planerade myskväll men sen ringde Otto och frågade om vi ville komma på fest i Östermalm haha men klockan va rätt mycke och vi behövde fixa oss så vi skulle typ ta tåget 00.04 och då sa han att alla höll på att dra och att de va ovärt så vi kolla med syrran vart hon var och vi fick komma på fest i spånga istället så vi tog 117 till sundby och gick dit, lite stelt och så hade vi ingen dricka hehe. Haha alla mangekillarna var där denna gång, träffade ju han Max förut på en annan fest. Men vi drog väl sen typ 2 eller jagvettefan 3 kanske med Erik och Victor som vägbeskrivare haha sen slagga vi direkt när vi kom hem. Igår bar det av till Grönan för första gången i år och fyfan vad de va nice! Fast nu var inte attraktionerna så läskiga av något slag.. aja var härligt och efter det åkte vi hem och sen ville Kattiz att jag skulle komma på fest i Blackan så jag tog med Vendela så åkte vi dit och det var väl inte riktigt min och Vendelas typ av stil eller vad man ska säga haha, aja drog sen till donken i Slussen och chillade och käkade sedan kom vi hem till Kattiz mellan 6 och halv 7 typ och sov ett få antal timmar och nu har jag varit hemma ett tag och duschat och så och ska nu plugga sedan till Bella. Är cp trött just nu..


I'll make it work, you'll make it work, we'll make it work


I'll be there for you, I'll take care for you

Cha, sitter just nu och kan inte andas.. jag och pappa sprang tidigare och efter det har min astma brustit ut ordentligt, gör så jävla ont i halsen att hosta och sen låter jag som något riktigt skumt när jag andas. Hur som helst så var första temadagen chill med ''Brott och straff'' och vi satt först i klassrummet och gick igenom mord och tortyrer och sedan hade vi lunch sen in till stan och hitta olika brottsplatser/mordplatser och svara på frågor. Sedan åkte jag och Bella hem till henne och gjorde sjukt goda pankakor och sen bar det av till Sommarjobbsmöte och tack gode gud att Nora var där, vilken lättnad! Aja sen åkte jag hem hjälpte pappa att fota grejer vi ska sälja typ och sen åt vi middag sedan snacka jag med Vendela i tele och med Louise och sen drog vi då ut och sprang. Änsdrat mina gymnasieval nu också, imorn ska balklänningen beställas!


It's too cold outside for angels to fly

Hallu, inte bloggat på ett tag men det blir när det blir pallar inte känna det som ett måste, fan att inte blogg.se appen funkar på min telefon! Så jävla störigt... Aja igår myste jag och bästa Bella framför två filmer med en massa gott, först den där nya American reunion haha skön, sedan Remeber me jättebra men sorglig. Idag ska jag fixa guldkort och jag och mamma ska jogga och så måste jag städa och försöka göra lite plugg, sjukt skönt med temadagar nästa vecka fett chill! Aja hejdå ska kolla film nu :)

Lite nytagna bilder, måste gå osminkad pga pollen..








Let's do this one more time

Men hejsan oj vad jag inte skrivit på ett tag. Hade nu på söndagskvällen iaf en asmysig promenad med Ida och vi gick och snackade hade massor att prata om, hunden var med. Igårkväll hade jag, Vendela, Elin och Karin en supermysig och efterlängtad tjejkväll som var hur länge sen som helst och har inte träffat tjejerna på jättelänge! Men vi hyrde iaf film och åt gott och grät till filmen osv och hade det jättemys. Garvade en hel del haha. Jag och Vendela drog sedan hem därifrån vid halv 2 och sov hos mig. Bara segat idag och vi har ätit en massa palla inte bry oss om att bli fucking fit till sommaren som alla andra håller på med. Mat är livet, thats it. Men nu har jag inte mycket mer att skriva så hejdå!






I like to be everything you want

Hejsan, egentligen tänkte jag sova men gick inge vidare så lika bra jag sysslar med annat tills jag blir trött. Idag cillades det galet, vaknade sent och kollade ut och såg det underbara vädret och sedan bomba jag med mina mediciner sen bar det av till Viksjö för att träffa Vendela och framförallt snacka, fick skjuts av pappa dit.

Valborg: Var supertrevligt och firades med bästavän, syrran, ida och martina och deras kompisar typ. Utekrök sedan fest. Först skulle vi till Rålis men när vi stannade och käkade donken träffade vi på Louises kompisar och det blev Vitan ist, en stor park. Där var det jävligt mycket folk men vi chillade mest och jag och Bella snacka mest och hade lite tele samtal osv, sedan panikade vi över om vi skulle till Viksjö på fest eller Spånga och det blev Spånga där det först inte var så kul för min del då Bella tyvärr inte var med där men sedan vart det nice med dans, vattenpipa, kött och så. Drog hem med syrran vid 3 och slaggade vid 5 då vi inte var så trötta och kolla lite gossip girl. Mysigt men kallt eftersom vi inte hade några jackor, smarta tjejer.





RSS 2.0