Sommaren är kort, det mesta regnar bort owoho o nu e den inte här längre så vi kan bara fortsätta hata Sveriges väder osv osv

Dags att blogga lite.. Har varit en naiz helg. Träffade min babe Kattis vilket var så överdrivet länge sen! Sjukt, vi hade en bok att berätta för varandra, myste hos henne och var uppe till sent så skulle vi upp 7 typ för hon skulle till Skåne. Lördag spenderades typ hela dagen hos ponnyn, hann med mycket vilket var skönt. Kvällen ledde till fest med Bella och de va i fuckn vårby hos Petrus o Jimmis kompis typ och de va värsta stället, börja med medvetslös tjej och ambulans på tunnelbane station. Aja var naiz Fredde och Anthony fick även komma dom bor fett nära. Somna vid 5 snåret hemma hos mig. Mötte Vendela och åkte in till stan idag, min älskling har fått komma hem nu efter sån längtan, MK väskan! Vi satt sedan längelänge med en varsin fet youghurt glass och snackade om allt missat, kuligt.. Kolla lite grejer sen och vid kanske 5 drog vi till donken och tog en varsin mc wrap med chilisås skitstark men gott! Åkte sedan hem och då mötte jag vid 8 tiden Ida och vi promenerade och pratade, stötta varann då de inträffat negativa saker för båda oss.. Men vi känner ändå att humöret är på topp och nu sitter jag hemma och är lite besviken att det inte va Beck! Men ska fixa lite med datan och så nu bara..


Right here, right now


We are the kids with the hungry hearts

Inte uppdaterat på typ många dagar. Men har inte pallat eller haft tid. Helgen var chill och har även bestått av plugg, kom hem sent på både fredagen och lördagen.. Sprang lopp på lördagen vilket väl gick ok. Släktfest söndag då fick man lite cash vilket behövs, okej som om de nånsin inte behövs. Sedan har det varit plugg hela veckan utöver ponnyn. Igår sjukanmälde jag och Delin oss för vi drog och kolla Thorén, mötte på Emma som berätta om den och den verkar ju jättebra men gosh typ fett med pluggskola.. Men eleverna var tjockt snygga och hade stil till skillnad från vår skola haha! På väg till hästen nu, jag och Delin satt i bokstavligen en halvtimme och vänta på banken för att jag behövde få mitt kontonummer så mamma äntligen kan sätta in pengar så imorn ska jag dra och köpa Mikael Kors väskan äntligeeen! Kommer bli så bra! Imorn har Ebba space så därför hinner jag köpa väskan! Just det space har fått nya skor nu, skönt! Kommer nog komma in i natt ska fixa mycket i stallet mat och grejer för hästarna vi ska börja ta in hästarna :)


Standing in the light til it's over

Har inte tagit upp det men fick ju så sjukt snygga och bra grejer hem från hööks med mami i tisdags! Ville ju lämna tillbaka ridvästen jag fått också och ridstrumporna för ville ha racesafe och i blått och trots att racesafe är mycket dyrare så beställde bara mamma den ändå utan tvekan, vi fick specialbeställa också för vuxen xs va för slapp runt om och barn xl va på gränsen i längden så vi specialbeställde en med längre rygg. Är jättenöjd med sakerna! Ridbyxorna är ju så snygga och supersköna och hv polo tröjan.. love it! Så tacksam att gulliga mamma gett mig detta plus ett helt longeringsset reflexer pengar och en dator också!


I don't want this moment to ever end

Åh, typ en turdag för mig idag. Först så när jag kom ut till Space så gick det att få in henne från hagen på dirren typ och sen gick det bra att rida! Red på hacket igen som igår och idag när jag kunde rida på gräsbanan vart hon väldigt tung, ska se hur hon är att hoppa med det men tror de vanliga tredelade är bäst i dressyren. Hon var iallafall fin ändå och man kände att hon jobbade med ryggen/bakdelen. Sen så hann jag smörja all utrustning ganska noga plus röja ut och städa ordentligt på min plats i sadelkammaren som såg hemsk ut, blev även klar perfekt timing till bussen vid stallet och 313 som man alltid är själv på eller max typ en till var helt proppad av värsta gänget asså var fullsmockad och de stod och sjöng i svanhagen haha så de måste varit hos Anders bagge som bor nära stallet! Kanske nya idol deltagare vem vet..? Coolt. Hann äta och byta om till träningskläder och ut och jogga också när jag kom hem, blev dock rätt sent typ 9 och de va lite läskigt på småvägarna att jogga själv men på något sätt kändes det inte så jobbigt och de kändes som att jag skulle orka mer, vet dock inte hur långt jag sprang säkert inte så långt men var borta iaf en halvtimme typ, duscha sen och har lagt mig i sängen nu och måste försöka göra en recension tills imorn heh.. Långt inlägg men värt att läsa hejdå!
Btw mitt knä har fuckat ur efter att jag sprang.. Det är knät jag haft problem med sen olyckan, är en buckla och helt rött nu när jag kom hem.. Och när jag går i ner och uppförsbackar reagerar knät och säkert reagera det extra nu på asfalt! Är fortfarande tjockare än det andra knät.

 


You can try but never stop me

Inte bloggat på ett tag. Men igår va de full rulle först skola och försov mig till matten.. Matteläraren tvingade mig att gå på extra matte på eftermiddagen, var tvungen att skita i det för skulle möta Louise och kolla Mikael Kors väskor i Sturegallerian. Är en fin jag tror jag vill ha. Sedan skulle jag till Brommaplan och möta Ida och sedan ut till hästen. Bussen i svanhagen kom inte. Vädret sög, ridhuset upptaget gräsbanorna förstörda, fick rida fram och tillbaka på en väg och så red Ida lite också, såg grymt bra ut! Sedan hämtade pappa oss. I tisdags var jag i skolan och efter åkte vi hem och sen skulle jag tillbaka samma håll igen för att möta mamma och så hämta hon mig med bilen och vi va på hööks och köpte grejer. Såå nöjd och tacksam för köpen! Mamma e bäst. Idag har jag bara varit i skolan och nu är jag på väg till hästen. Min franskalärare var största bitchen och kasta ut mig.. Under lektionen så lät hon mig inte gå på toa så min kommentar innan jag lämna klassrummet var okej hejdå nu kan jag äntligen gå på toa och jag kommer inte tillbaka! Heheh.. Matten och franskan är ämnen jag ärligt talat inte pallar bry mig så mycket om, hatar dom!


You're amazing

Vakna upp med feber imorse, eller aa kände de redan igår kväll för kunde inte sova och låg och frös som fan till ca 4.. Men hur som helst imorgon ska jag ta mig till skolan! I söndags var ju vi ute i stallet med den nya medryttaren och skrev avtal och visa runt osv. Gick bra och jag red även en snutt i mjukisdress pch konverce haha.. Men space va lite ofokuserad. Kom iallafall hem vid 7 tiden och duscha åt och sen gick jag och syrran till Coop. Mina fina bästavänner ville ses oxå men jag kände att det inte var någon ide då nya Beck avsnitt skulle börja och behövde umgås med syster för vi hade en del att prata om. Var trevligt att bli ordentligt grattad av mina fina babes och spec söta Ida som ringt både på morgonen och sedan senare under dagen och hon skrek så glatt grattis de första hon sa! Bästa Vendela fick man också en gosig kram av vid 12. Även Bella som gratta prick på tolvslaget och skulle upp sjukt tidigt, gulligt att hon satt alarm typ. Vad jag fick för presenter kanske också är intressant heh, en ny dator så sjukt tacksam för det! Sen fick jag mest hästgrejer utöver datan, longeringsset, reflexer haha, röda ridbyxorna jag verkligen ville ha, ridstrumpor och en säkerhetsväst och sen lite pengar. Har redan börjat använda nya datorn måste ba trixa med usb hit och dit från 2 andra datorer. Space vilade idag eftersom jag var sjuk och va meningen att jag skulle plugga men de gick åt helvete med det. Imorn har medryttaren henne och mamma och jag måste till hööks och sen måste jag tvinga mig själv att plugga för vi har redovisning på onsdag.
Haha farmor söt, 16 var det :)


Hey i just met you, and this is crazyyy

Tjenare! På väg hem nu, gick skit med dressyr passet idag. Jag va irriterad och hon osamarbetsvillig som fan och saken gjorde den inte bättre att jag har mensverk och dessutom är dödstrött! Vet inte vad jag pallar ikväll, har ont i huvet. Men imorn fyller man år iallafall! Igår träffa jag Vendela och vi träffa Fredde, Anthony och några till och skulle nattbada, men när vi kommer till nälsta så har dom tömt skiten.. Haha fail, efterblivet att jag trodde de skulle va vatten men heh aja vi satt och chilla mest och kröka lite, mötte sedan Felix och sen skulle vi till donken men drog hem istället, somna vid 3. När vi vaknat gjorde mamma pannkakor till oss. Åh vill bara mysa ner mig och mumsa på något gott ikväll!


När livet är som hårdast då får du mig att le

Tja, så trött idag! Aja på väg ut till hästen. Så otroligt glad över att jag hittade mitt älskade headset i klassrummet, det är bäst! Igår hoppade jag lite med space på gräsbanan vilket gick väldigt bra faktiskt. Hoppade lite räcken och oxrar och hon kom bara in fel typ en gång.. Red på pelham och hon var lite lättare men fortfarande stark efter men ändå kontrollerad och inte så att hon skulle gå omkull som sist! Hon var duktig och vart sjukt svettig! Önskar någon kunde fotat.. Idag blir det lugnt pass ska bara jobba igenom lite och imorn får hon vila.


GRYM

Mixad levels/seek bromance

And i guess you can hang with me

Tja, idag var klassen på stadion och gjorde lite stationer och grejer så nu sitter jag på bussen på väg till Ekerö. Slapp sluta 5! Igår hade vi klassfoto och jag var skitful, var jättesnygg på morgonen men så fucka allt sig under dagen.. Var på jättebra humör på väg till skolan och satt en skitsöt tant mitt emot mig och pratade med mig, sa också att jag var jättesöt.. Gulligt. Sen fucka dagen upp sig och jag vart sjukt sur på horhästen som sprang sönder 3 staket! Var omöjlig att få in och gjorde mig på sjukt dåligt humör! Så glömde jag världens bästa headset i skolan också så nu sitter jag med Iphone lurarna och HATAR dom, dom suuuger! Ska iallafall få en bra medryttare nu som börjar nästa vecka och är så glad för det!


You give all your love, nothing left to show

Har varit ute och promenerat med ponnyn som fick vila idag. Ska träffa Ida snart, ååh ser så fram emot de för vi har roliga grejer att snacka om.. Gick jättebra på provridningen igår så hoppas verkligen det blir något! Igårkväll träffa jag kilis, promenad och sen va vi hos mig, mys. Fyller år om exakt en vecka idag och är rätt mycket jag vill ha :))


You tell me that you need me then you go and cut me down

På väg ur till pållen, gick upp kl 8.30 typ för åkte ända från Vendela. Hade en riktigt skön myskväll med henne och åh vad jag kände för att bara chilla så skönt efter skolveckan! Igår provred en tjej space och idag kommer en annan tjej och ska prova. Hoppas det går bra! Är svårare än vad man tror att hitta medryttare. Nästa vecka är sen vecka i skolan så jag hoppas att jag kan börja få hjälp redan då. Fyller år nästa helg och söta klassen ska fira mig och vi ska ha våran egna lilla insparksfest eftersom skolan inte ordnar någon haha.

 


Don't you worry don't you worry child

Tja på g hem från Ekerö. Mami fyller år idag! Igår var hon med mig hela dagen i stallet för att vi möttes i Odenplan efter att jag slutat och hade tid hos naprapaten (stav) för att kolla min rygg, den var tydligen ok men han sa att jag hade extrema muskel knutar och känslig vid skuldebladen. Gjorde så sjukt ont att jag inte kan beskriva när han tröck runt skuldebladen så nu har jag skitont i ryggen. Men sen åkte vi ut till space och jag red dressyr i ridhuset vilket gick bra men skänkelvikningarna var sisådär. Jättelugnt i galoppen då vi förflyttat oss till gräsbanan för att det kom in en hingst i ridhuset. Idag red jag där och skulle skutta ett hinder och hon vart crazy, red på vanliga bettet också, var sjukt nära på att gå omkull efter så svängen blev snäv.. Men sedan jobbade jag henne bara i en lugn galopp och sedan trava av och avsluta när hon var någelunda lugn och fin. Skolan var chill, jag gick inte på franskan sista lektionen dock. När jag kommer hem väntar dusch, middag och mycket plugg och så ska jag hinna träffa Bella också för det var superlängesen! Imorn kommer en tjej och provrider Space.


It's not like you to say sorry

Heisan! Träffade min baby idag, de va länge sen och för Vendelol och mig känns allt länge sen typ, lixom reser över en helg och den som blir lämnad hemma går världen under för. Vi åt middag på mc donalds hade lust att skriva deras fullständiga namn för en gångs skull, mc wrap ummm ca gott! Pratade om allt som hänt i våra intressanta liv de senaste dagarna typ lixom. Blev en historia var och efter ett ganska långt tag åkte vi hem till våra hus. Jag har fått massa läxor nu och har prov på fredag i religion, hjälp! Hästen var ganska jobbig idag när jag red kan inte stå still eller ta det lite lugnt, suck. Skolan var trevlig och skrattade väldigt mycket, våran klass är kaoz! Vi gjorde pjäser idag som var fett roliga.. Om man har lika torr humor som jag. På fredag träffar jag äntligen Bella min saknade brud!


It's a hard thing faking a smile when i feel like I'm falling apart inside

Hallå där! Dagen har varit fett jobbig. Eller iaf pga att den gått åt i stallet, tvungen att hjälpa till att spola och skrubba hela plus sopa undan en sjö med vatten på golvet sen.. Men man vågar ju inte säga emot precis. Fick tillslut gå och ta in min ponny och pappa som skjutsat dit mig kom igen trots att han knappt hunnit hem, var tänkt att jag skulle hoppa men gräsbanan var frf hemsk efter allt regn! Blev uteritt pappa red på akleja och jag hade pelham bettet för första gången. Hon var snällare med pelham men stark på hemvägen, kanske för jag inte våga ta i henne med det, sen åkte vi hem och har kollat solsidan. Skulle eg träffat "kilis" men avboka för att det blev sent och har ju tagit tid att äta och duscha och så. I fredags hämta pappa mig hos space sen träffade jag efterlängtade Kattis som var väldigt länge sen! Hon kom hit då de va chill krök i Spånga som några kompisar bad mig komma på, haha de var lite udda men nice, vi mötte även väldigt random zara på vägen. Igår var jag ju tvungen att tömma hela spaces box eftersom vi spola stallet idag så det var sjukt jobbigt och tog en jävla tid! Resulterade att jag kom hem 20 i 11 på en fucking lördag kväll! Bussen från Bplan gick inte förrän om 12 min tror alla hade väntat med mitt avstånd hem. Tar 20 min med bussen och gissa vad? Jag GICK hem från Bplan till mig bara för jag tyckte det var för pinsamt att ta bussen när jag såg ut sådär en lördagkväll.. Haha men den bussen just från Bp till Spånga är ALLTID fullproppad så jag vandrade hela vägen med telefonsällskap såklart dock. Kom tillslut hem och åt duscha kolla på tv till kanske 2 typ sen la jag mig och försökte sova, så de var min helg det. Imorgon är det mysskola från 8 till 5 tja halvdagar jensen va eller hur var det? Skitskola mamma och pappa ska klaga fett på föräldrarmötet! Juste haha antar att ni fatta att jag drev med att pappa red, han gick lol..


RSS 2.0