What doesn't kill you makes you stronger

Hej bloggat lite dåligt. Varit på sommarjobbet samt hos space, haha handledaren bad mig rida shettisen på sommarjobbet då de inte funka med barnen, kände mig lagom stor haha men trava och skritta bara runt lite och det var mest i början han försökte bocka och busa. Han är sjukt söt haha! Dagen idag har gått åt till att leta sadlar på 3 olika ställen. Fick endast med oss en sadel och den satt uselt haha, satt helt cp. Men vi ska köpa ny och inte begagnad även om det är satans dyrt. Hoppas vi hittar någon som passar snart! Träffar Bella ikväll men ska duscha och äta först :)


Shake that ass for me

Tja, igår åkte jag till space själv och vädret var skitbra framåt kvällen. Hon hade rullat sig lagom mycket och stod typ och borsta i över en timme och rykta och det hon var skit dammig. Red iaf ut och det var skitmysigt dock är hon ännu svårare att stanna ute och ännu lite starkare men det gick bättre när jag räta upp mig och bara jobba henne hela tiden även om hon var okoncentrerad. Kattiz messa igår att hon gärna hänger med idag igen och Bella vill oxå hänga med ut! Så kul när ens vänner är glada för min skull och är intresserade och vill med än att klaga på att det kommer ta upp all min tid osv. Jag har längtat efter detta och valt det och det är inget jag ångrar. Heirå :)


Godnatt

Peace&love✌
Btw skulle förra inlägget komma upp kl halv två typ..


Rykttävling

Sitter och chillar lite på sommarjobbet, de har regnat som fan hela dagen och ska träffa Kattiz efter jobbet hon hänger med ut till space i regnvädret.. Jaja tur med ledigt ridhus på sommaren :) just nu har barnen Rykttävling och de verkar som shettisen vinner höhö..!


Heho

Tänkte bara visa vad Space fick igår efter att vi var på hööks, inte värsta grejerna men behövdes :)
Bilder från google, bakskydden är i svart dem med!








Lite tankar om mina föräldrar.

Mamma och pappa har ställt upp så jävla mycket för mig den senaste tiden, all tid har kretsat kring mig typ. Måndags stressade båda från jobbet för att köra till kliniken och tisdags hämta vi hem min bebis och så har de hjälpt till otroligt mycket! Letat sadel åt mig, åkt till affärer för att kolla om de hade hästfoder (va stängt dock). Pappa har kört ut med mig både från landet till Space och varit med och hjälpt till i stallet och så idag körde vi till Hööks och vi köpte lite grejer och sen vidare till Space och han var med igen och hjälpte till med mockning osv. Även kört ut cykel till mig som jag ska använda till och från bussen. Är så grymt tacksam för vad ni har gett mig även fast ni nu inte läser detta då haha. Men älskar mina föräldrar så otroligt mycket även om vi sällan är sams så försöker jag göra mitt bästa för att ni ska slippa anpassa er efter mig hela tiden. Tack så sjukt jävla mycket för att ni ställt upp så här och för att ni verkligen vill göra mig lycklig, ni är bäst ♥

Hahaha pappa trött efter att ha kört runt mig hela dagen plus mockat hit och dit..


Omgyesyesyes

Jag fick blogg.se appen att funka! Äntligeeeen! Nice elläh?!?!?!


Heii

Tjabbatjenahallå


Bloggen ska fixas

Hej! Ska kika in på designadinblogg och försöka fixa till bloggen, gör inlägg senare. Suger på sånt där men ska försöka göra så de blir lite snyggt, ska även försöka kolla upp varför blogg.se appen inte funkar :)


Drenched in Vanilla Twilight, I'll sit on the front porch all night.

Idag var ju jag och pappa på hööks först och sedan bar det vidare till Space och det gick asbra. Mycket bättre än igår, hon var skitfin i både trav och skritt och även galopp men lite ostadig i skritt och galopp. Hon lyssnade bättre på halter också, fin pålle. Jag tycker om henne så mycket redan! Men längtar fortfarande till sadel. Bootsen vi köpte fuckade... va lite synd. Skulle gått på min fina älsklings konfirmation men skulle aldrig hunnit, kom hem ca 5. Är hemskt ledsen för att jag bara sket i det utan att ens ha hört av mig, sorry babe ♥

kassa bilder men jaja bättre än bildlöst inlägg.




I'll make it work, you'll make it work, we'll make it work.

Tänkte uppdatera lite nu men dagarna är stressiga. Sommarjobbat klart första veckan, känns bra. Vi har faktiskt kul på sommarjobbet haha gått ut med får som gör som dom vill och drar dom går det fort som in i helvete haha. Nästa vecka slutar vi kl 2 och sista veckan 5 men den är jättechill typ, vi kommer åka iväg och göra en massa kul. Denna vecka som varit har vi slutat 4 och jag har åkt ut till min bäbi varje dag sen hon kom (tisdag) och ridit och tagit hand om henne, Ida var men i onsdags och Vendela torsdags. Skrittade ut med Ida och hälsade på Amanda, Ewa, Poet och Woffa, jättekul och förvånade vart dom. Poet är sjuk han har fång, tråkigt. Hur som helst red i ridhuset torsdag och idag (lördag) och haha idag gick det riktigt bra om man jämnför med torsdags haha. Fredags vilade hon vi hade brottom ut till landet. Idag åkte pappa och jag dit på kvällen eftersom vi kom hem från landet sent.. så kom hem och duschade runt 9 och åt middag. Har varit en familjehelg och det har varit jättemysigt! Vart en riktigt härlig midsommar på landet med bad, sol, massa mat och gott, spårad kubbmatch (haha), kortspel, film och prat, och så jävligt mycket mygg! Imorgon ska jag och pappa handla foder, boots och typ novabett och kanske något mer till Space innan vi åker ut. Längtar till sadel!!!









-


SOMMAR!


You got me going crazy, turn me on, turn me on.

Tja. På skolavslutningen i onsdags grät typ alla, utom jag och Bella... alltså jag blev typ tårögd men kan typ inte gråta offentligt. Lite sorgligt att säga hejdå till alla men kommer bli så nice med ny skola i höst. Efter avslutningen var vi först några st vid svandammen med musik och lite så sen drog jag och Bella till Hby strandbad där Sandra bor precis jättenära. Haha det var jag, Bella, Sandra, Amanda, Towe, Julia, Anna S, Oscar B, Sebbe, Erik, Emme och Simon och vi hade de fettt kul, bra start på sommarlovet.. haha! Badade och så, skitbra väder. Sen drog vi till Sandra och chilla lite och sen drog vi till en pizzeria och åt och sen tbx till Sandra. Var jättemysigt. Igår var vi också med några utav dom och chilla på stranden men var ju uselt väder så gick till Sandra och börja kolla The Human Centipede, hann bara se lite så vi ska kolla klart den nån annan gång! Jag och Bella på sånna filmer asså.. haha. Idag ska jag träffa Kattiz och vi ska till Rapunzel och fixa lite inför hennes löshår sen vet jag inte vad vi gör. Superhärliga dagar iaf och jag har tagit mitt första dopp hehe.





Fler balbilder









Summerfeelings


Let us dance until the night

Släktgrej hela dagen typ, här hemma. Vi firade Louise som bar en hoodie hahaha och en sjukt ful outfit överhuvud taget haha, för att hennes hår faila igår när hon skulle färga, orange typ där uppe på utväxten. Igår blev det myskväll med Bella och i fredags var det balen vilket var supäskojj och lökigt som fan också, Kattiz lyftes in genom fönstret i slutet och körde på med oss. Jag och Bella hade sjukt stressigt innan bara och jag hade tänkt locka håret och ha lösögonfransar dels annan klänning (om inte fitt ASOS skickat fel), allt sket sig med mitt utseende men balen var iaf lyckad, efter balen skulle jag och Kattiz till Huddinge men blev att vi drog till Görväln och träffa Otto och hans kompizar istället, vid Görväln var det utekrök och sjukt många men de flesta hade dragit när vi kom för polisen kom och tog all dricka. Vi var där jättekort, tog en timme att gå dit typ från bussen hehe, men aa vi gick den långa vägen tbx sen med Otto och några till men fick sen skjuts på moppe till Ica där vi satt och snacka och vänta på bussen mot jakan. Sen när vi kom till jakan så sa vi hejdå till Otto som tog bussen till hans pappa i Kallhäll och vi fick vänta en timme på bussen som gick vid 3 till centralen. Träffa på några snubbar där som snacka med oss där och sen hela bussresan, garvade som fan för dom var f1 roliga men sen kom vi äntligen till Spånga vid halv 4 och kom hem efter en kvart och typ chilla framför Eva och Adam innan vi däckade. Kärlek till Eva och Adam <333







-

Tja! Varit en lång dag hänt rätt mycket. Igår åkte jag till Kattiz efter skolan och sov där, åt god middag och sen massa onyttigheter smockade jag i mig tills jag blev övermätt. Kollade på film och skulle träffa Otto men blev sent tyckte jag och Kattiz. Hade de mysigt mysigt sen gick vi upp kl 9 och hennes mamma skjutsa till jakan och vi åkte till Bro med tåget där Josefin (Spaces ägare) hämtade oss. Tog sen in Space och shettisen och gjorde i ordning sedan körde Josefin och nån liten pojke shettisen och Space är ju så snabb (trots att vi bara skritta) så Kattiz cykla bredvid då de andra kom låångt bakom och vi fick stanna ofta. Var ute länge och red runt något slott som var jättefint. Space var lite väl olydig ibland och vägra stanna eller ta det lugnt men gick bättre när jag försökte jobba henne lite. Inget chillande med den ponnyn utan vara koncentrerad hela tiden.

Men iaf sen när vi kom tillbaka så släppte vi ut de sen kollade vi tv med deras familj då bussen gick om skitlång tid (är ju ute på landet), fick sedan skjuts av Josefin till busshållsplatsen, sen kom vi på att de kosta extra avgift till Bålsta så vi försökte lifta men gick inge vidare haha så bussen hann komma och vi hoppa på och slapp som tur var extra avgift sedan i Bålsta käka vi och sen går till tåget men där vägrar han släppa igenom oss om vi inte köpte en remsa för 120 spänn och aldrig i livet fyfan vad ovärt när vi har busskort lixom. Så vi vandra till Lidl köpte choklad sen gick vi till ett bra ställe att lifta på (utfart) och typ alla bilar körde förbi utom en snäll pappa med sitt lilla barn men dom skulle åt helt andra hållet så vi fortsatte tills en snäll tant (om man får kalla de så) körde oss till Bro, jättegulligt. Sedan fick vi vänta på tåget där 20 min sedan när jag kom hem har jag ätit och ska duscha nu sen träffa Ida! Mina inlägg blir alltid så jävla långa men kanske för jag bloggar så sällan :)



Det fixar sig till slut

Tjena kexet står du här och smular? Nejmen vafan, jag vill bara skjuta ASOS med ett gevär laddat med de brutalaste kulorna som finns. Påriktigt vilka f*ttor dom är, så jäkla dåligt av dom att skicka en klänning som är 200 spänn billigare (kom på att de va 200 och inte 300) som dessutom var på rea. Varför jag? (Hahah Bella, varför jag, varför jag, haha!) Men ja va ska man göra lixom, bal på fredag och jag hinner inte beställa någon ny, får helt enkelt bli denna.. life goes on. Annars då, gått från mvg till g i franska känns lagom bra nu när jag skulle höja mig i alla ämnen för att komma in i Bromma. Dessutom sa Tommy att han varken höjer eller sänker någon så vg där.. jag som hade satsat på mvg. Känns som att allt bara skiter sig i slutet när det eg borde lösa sig. Men hur som helst, va i stan med Bella efter skolan, hade ett långt samtal med Kattiz däremellan och ett kort med Vendela. Bella köpte rätt mycket bla ny balklänning som var supersnygg! Och jag köpte en jättesnygg jacka från Zara (för en gångs skull en jacka jag trivs med haha), en bh och två skal. Nice, då va man pank igen haha fick nyss månadspeng ju, och så är jag skyldig Bella pengar för var tvungen att låna hehe.

I dessa stunder man lyssnar till sådana här grymma låtar!
Dålig bild men kommer lägga upp bättre på jackan, kanske när jag har den på.


När ska denna jävla pollenallergi ta slut?

Hejhej! Vet inte hur många gånger jag laddat ner och raderat blogg.se appen, de vägrar funka varje gång. Så satans jävla irriterande. Jaja, ska iväg på släkt grej nu, var på 80års grej igår oxå och kom hem sent, men jag och vendela hade en mysig kväll med bad, snack och Johan Falk. Jättelänge sen jag kollade någon form av kriminalserie som jag älskar så var efterlängtat haha. På onsdag ska jag träffa Kattiz och vi ska dra ut till Space i Skokloster och jag ska rida och ta hand om henne. Om mindre än två veckor så kanske hon är min. Kommer blogga då och skriva om henne heho. Men nu måste jag dra heirå!









RSS 2.0