Jag är en apa som liknar dig

Sådär nu ska jag blogga lite haha.. Lite efter kanske men bion med lydia, rebecca embla och josse i fredags va grym.. Åh man typ höll andan mesta delen av filmen, galet men skitbra! Kolla också lite på jul skyltningen och lite kläder på nk och det va så fint och julfeelings, myspys! Fixa klart samhällsfittsaken och skicka in på kvällen galet skönt! Lördags var supä naiz fira min fina älskade vän som fyller 17 på torsdag! Var alltså fest och firande hos henne med massa underbara människor, hade skitkul och sov sen hos Vendela och tillbringa hela söndagen där med lite film och bakiskäk och vilande, galet trötta tjejer. Hästen fick vila då helt enkelt. Måndags har jag bara ridit ett ansträngande pass i ridhuset utan stigbyglar och har fortfarande träningsverk haha. Igår spendera jag all tid med syster och vi pratade länge länge och kolla portkod sen haha. Nu är jag på väg till hästen och vilket jävla horväder det är... Usch!


You gotta get up and try

Åh hade velat vara på gymnasiemässan idag och visat alla 97or jag skulle träffat på hur bra klara norra är.. Men vaknade vid 11 och behövde plugga så har bara pluggat och kollat första delen av breaking dawn igen tills den lagga.. Lite andra avenyn också. Imorgon ska nämligen jag och några kompisar kolla andra delen av bd på bio! Taggad för alla som sett den är typ galna haha och säger att man måste kolla den nununu. I tisdags tränade jag lite och hann med att träffa både Belson och Ida och snacka ut en massa, behövdes och tog en jävla tid hehe. Igår red jag ut på spejjan och de gick väl rätt bra, hon hade fått nya skor ett par skitsnygga primeboots... Haha skoja men hon hade iaf fått nya skor som sitter riktigt bra tack och lov! Jag har börjat älska den där skumma låten en apa som liknar dig med Darin haha lol, men den finns inte på yt så sitter och bläddrar mellan radiokanalerna och hoppas att den ska komma :$ ciao nu måste jag plugga, två prov imorn! Spejson vilade idag Chaly fixade..


The luckiest girl on the planet

Tjäna! Helgen har vart typ kaos. I fredags träffa jag Kattis efter skolan och vi käka youghurtglassen i gallerian, fick reda på värsta grejen sen haha.. På kvällen drog vi på fest eller aa snarare chillkrök i sundby med Petrus och dom. Kilis kom senare dit oxå och Kattis kompis. Saker och ting vart lite kaos. Drog hem sen vid 3 snåret och satte oss i systers rum och snacka till kl 6 typ och somna typ halv 7.. Igår åkte jag till Vendela och haha så jävla standard att träffa Otto på bussen dit. Snackade en massa jag och Vendela och umgicks med hennes små skitungar till syskon tills att jag senare drog till kilis. Kom hem vid 4 och somna sent kolla andra avenyn lite. Idag har jag bara vart hos spejson och gick väl sådär.. Hon är då jävla envis.. Kom hem senare än planerat och har bara käkat, duschat och kollat solsidan och nu blir det plugg!


And we'll hang out in the coolest bars, in the VIP with the movie stars

Hola sitter och lyssnar på nickelback och dead by april mina gamla älsklingsband, inte bloggat på ett bra tag.. Helgen var väldigt chill vilket var efterlängtat och superskönt! I måndags shoppa jag och mickis lite i hm på rasten och fick med lite underkläder och en skjorta. Träffade sen Vendela i kista och kolla bio lite spontant och köpte även en till jättefin tröja från hm med henne, vi såg en oväntad vänskap som var jättebra och vi satt och dögarva bokstavligen 70% av filmen inte precis för att det var någon humor film men det är bara vi... Haha snacka ut en massa också såklart. Igår va jag bara i skolan och hade de naiz för tisdagar är fett chill och sen umgicks jag med sis hemma innan vi båda träna på varsitt håll haha eller vad man säger. Idag hade vi kult i skolan och spec på danslektionen på idrotten och sen mötte Bella mig i Bp och vi åkte ut till spejson som vilade idag och vi flamsa lite och garva mycket haha fram till att vi kom hem och imorn börjar jag halv 11 så ska nog ta och sjunga lite Singstar nu hahah lol, fett kul så varför inte. Ska sen kolla andra avenyn sen sleepa lite senare. Fick B på historia provet så jävla nöjd!!


Hands up and touch the sky

Åh vad jag trivs bra i Klara norra, grym skola! Ska stå på mässan och allt haha.. Sköna dagar och bra mat, imorn har jag sovmorgon till halv 11, åker med mickis. Igår träffa jag bästi och Vendela följde med till Um och sen åt vi i kista och snackade, sen kolla jag och mämi jacka i Bromma blocks men hitta ingen, åkte själv till outleten i barkarby och kollade och hittade en jacka på hollies som jag och mamma köpte idag efter att jag vart ute hos pownin. Red ut barbacka med fleecetäcke, mysigt var det men dog lite då hon var så sjukt stark och jag tillslut inte orkar hålla emot. Men gick bra ändå :)


Baby me and you, we're the perfect two

Häej, vackert väder och så lix.. Men jag är klad ändå! Idag spenderades dagen i klara norra i SA12, min nya klass. Det var naiz och verkade inte så himla hårt att ta igen allt missat. Kommer jättebra överens med brudarna och trivs verkligen, fått skåp och lite böcker, spännande. Delin min fula apa har bestämt sig att gå kvar i Jensen och jag fattar det bara inte.. Hon är dum i huvet pch kommer ringa mig varje dag och gråta typ. Åkte ut till pållen sen och red i ridhuset, markarbete med bommar och sen en ganska fet oxer på långsidan. Jobbade tempo och mycket korta traven över bommarna samt galoppbommarna och hon var duktig, krävdes en del arbete från oss båda. På hindret träna jag på att komma in rakt i lugnt jämt tempo och att hon ska vääänta på hindret för hon ivrar så väldigt gärna iväg och får till ett elefantsprång typ, de fick hon bara två ggr nu jag höll på att åka av ena gången hehe, nej men gick jättebra att få henne att vänta på hindret och även inte rusa över galoppbommarna. Nöjd med henne!
Jag uttråkad sjukling


With you, I feel again

Så. Nu är jag frisk! Vart jävligt rädd att jag skulle typ få operera eller få en slang i halsen där ett tag.. Men har ätit antibiotika som hjälpt! Fätt bra, låg bara från måndag till torsdag utan att äta så hade ju 0 styrka i kroppen. Nu är jag på banan, igår skulle jag och Bella på halloween fest med Petrus och dom och hon va militär och jag lärare haha. Visade sig vara 97 fest och det märktes.. Sen drog jag Bella Petrus och Marcus O till jimmi och kolla skräckis som de sluta med att jag var den enda som kolla typ hehee.. Nu är jag på väg till min fina ponny som jag saknat en massa inte träffat sen söndags. Ska rida till Amanda och kolla på lite grejer hon säljer som spejjan kanske vill ha haha. Sen kommer mamma och hämtar mig och så ska vi typ kolla jacka och lite till i Bromma blocks!
Lite från förra helgen också

 


RSS 2.0