Tonight we are young

Tja, har ju varit i Köpenhamn och därför inte kunnat blogga. Men det har varit fett nice. Var där med familjen och vårat hotell var skit fräscht med fin utsikt! Var på tivoli när vi kom dit och åkte lite grejer bla med loping! Var där hela kvällen och åt på resturang där också sen gick vi hem och sov, var skit trötta efter tivolit. Nästa dag var vi på något sommarland med lite olika saker typ lite åksaker och så även vattenland med massa olika rutshbanor (stav). Åkte hem till hotellet sen och gick ut och åt jättegod mat. Sen blev klockan mycket när vi gick därifrån och typ alla killar man mötte sa något till mig och Louise på engelska eller danska haha, sen tuta flera. Men sen iaf fick vi pengar av mamma och pappa och så drog vi för att kolla efter klubbar och shit man hitta typ inget som verkade bra men sen gick vi till en bar och tog en öl haha och försökte fatta några danskar som snacka med oss. Drog hem och sov sen och sen upp tidigt nästa dag packa åkte hem och stanna i Ystad för att sova på hotell där en natt. Hela dagen spenderades på stranden i solen och det iskalla havet men var så himla skönt! De hade någon dj där också haha. Sen sov vi där och så åkte vi hem direkt igår morse kom hem rätt sent och jag drog till Vendela och vi hade tjejkväll med Elin och Karin vilket var sju länge sen! Supemysigt. Nu är jag på väg till space sen åker jag och Kattis till Stockholm ridsport ska köpa ny hjälm :) juste i Ystad där vi gick förbi hade de spärrat av för de skulle spela in en av de nya Wallander avsnitten, jag typ dog.


Lägger upp bilder när jag kommer hem på lördag nästa vecka!

Tjaa lista

1. pratar du fortfarande med personen du kysste senast? haha jaa
2. har du sett din bästa vän gråta? jess
3. har du gråtit över en kille/tjej? nej
4. har du fått någon komplimang idag?
jess man
5. bor din mamma och pappa tillsammans? aa

6. är du polare med grannarna? anton och jag är bröder <333
7. hur många förhållanden har du haft? typ 1 seriöst
8. gillar du någon just nu? nope
9. senaste piercingen? naveln
10. vart åkte du sist du reste? turkey 

11. gay? nix
12. har du däckat/spytt för du druckit? jess
13. vad har du för telefon? iphone4s svart
14. har du täckt någons hus med toapapper? haha ja, men nej vafan 
15. suger det här? typ lite

16. har du varit på stranden? neh aldrig
17. vad är du mest rädd för? läskiga djur, döden och att de skulle hända mina nära något
18. vem träffar du mest av dina kompisar? Olika, Vendela, Bella, Kattis Ida
19. har du bra syn? arå
20. har du varit på ett party? haha nej disco ;)))

21. vilket är ditt favoritdjur? pandor fan
22. vilken är din favoritfärg? typ marinblå och rosa
23. har du varit utomlands? men ja
24. har du sett din bästa vän naken? Haha kanske
25. vilket är det bästa bröllop du varit på? fan inte vart på något typ, är jag asmobbad eller

26. skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? ja det antar jag!
27. var är dina syskon just nu? köpenhamn
28. hur är din dröm tjej/kille? trogen
29. vilken tid gick du upp imorse? ver inte för detta är tidsinställt
30. vad ska du göra imorgon? tivoli kanske, vem vet

31. vad står det i fjärde smset i din inkorg? har inte en så mobbad mobil med inkorg
32. vad står det i ditt nyaste sms? haha okej ;)
33. vad har du för kläder på dig just nu? inga
34. vad har du för färg på ditt hår? brunt
35. vad gjorde du igår? men fan vet jag är tidsinställt 

36. vad är det första du gör på morgonen? segar
37. vad ska du göra efter det här? fan vet jag
38. tänker du på någon viss person just nu? ja de gör jag!
39. vad är klockan just nu? FRF tidsinställt
40. katter eller hundar? hund hatar katter

41. har du varit kär i en lärare? hahhaha....
42. Vad har du gjort i sommar? haft det så jävla underbart!
43. vad önskar du dig i julklapp? inte tänkt så långt
44. sommar eller vinter? sommar!
45. bästa låten? för många

46. bada eller sola? sola
47. är du kompis med någon nu som du varit tillsammans med? nei
48. sminkar du dig? inte på sommaren om de inte är fezt men annars ja
49. vill du dö? nej det sista jag vill
50. är detta sista frågan? tack gode gud ja !
old pic


världens finaste ponny.


Nelly.com

Så himla snygg bikini, skulle inte banga på att klicka hem den om den inte kosta 1159 känns lite onödigt för en bikini


Annars är denna också snygg och lite billigare, 319 kr

Senaste 22/7

Senaste

Låt du hörde: Silhouettes

Film du såg: Eclipse

Mat du åt: Ris och grönsaker

Kram: Belli

Puss: Belli

Känslan: Glädje

Bråk: Hmm, Vendela?

Glädje: Ponnyn, vänner och sis

Längtan: Ulricehamn med Vendela

Dröm: Någon onormal

Personen du träffade: Mamma

Person du pratade i telefon med: Vendela

Personen du fick sms av: David

Gången du var utomhus: Ett par timmar sen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Vettefan


Beautiful, beautiful life

Åh vad glad jag är, att jag både hann träffa Kattis och Bella efter att jag och Carro varit ute hos Space största delen av dagen idag, käka lite donken i BP också. Duschade mötte Kattis (som btw satt in löshåret från rapunzel, nice) gick runt i Spånga och snacka sen åkte vi till Coop vinsta och sen hem sen mötte jag Bella direkt vid typ halv 11 tiden och så gick vi ännu mer och snacka och vi hade mycket att prata om! Saknat bästa Bella så otroligt när hon varit på Gothia, tackar gud att vi hann ses idag annars skulle det dröjt ett jävligt bra tag.. har packat det mesta men känns som det är en del som fattas, hmm får försöka tänka igenom lite. Vi ska fan åka snart och då ska jag sova i bilen! Är faktiskt inte så trött just nu trots att jag inte sovit på ett ganska bra tag :)

Gammal bild på mig och Vendela, eller aa inte nytagen precis.



Ett smile, några ord och jag dog för dig

Cha, är väldigt sad för min dator har dött och vägrar vakna till liv. Sorgligt, inga bilder betyder det. Men igår träffade jag äntligen min älskling (alltså Vendela)! Gud vad jag saknat henne, cpbrun tjej. Vi prata ut en massa om allt och sen fixa vi oss för fest tills vi i sista sekund fick reda på att det var 20+are och då ångra vi oss pch hade chillkväll istället men det var skönt och mysigt och vi körde tecken med Jocke och Anton och vann överlägset. Idag var vi ute hos space och jag red och de gick ganska bra och efter ett tag vart hon fin och lugn men kom på två små skutt och då vart hon lite pigg sen och otålig. Drog även ut och sprang när jag kom hem, gick skit och behöver inte säga mer haha. Aja nu ska jag till Vendela och imorn blir det att åka ut till space med Carro och sen packa till Köpenhamn och sen typ försöka få min dator att starta så att jag kan lägga upp bilder! Ha de gött!










För där jag kommer ifrån står vi på perrongen i år och väntar på att tåget ifrån Spånga ska gå

Tja ligger och väntar på Vendela som kommer hit snart. Igår gick jag och familjen upp 6 och kom hem halv 11, vi var med släkten på pappas sida ute på landet vid en stuga de hyrt. Var mysigt och vi bada mycket och kag var för första gången i sommar ingen badkruka haha. Åt grillat och efterrätt och körde lite klubb och så, nice. Vädret var på topp. I onsdags red jag till Amanda och hälsa på tjockisarna och så red jag lite för Amanda i paddocken, fysatan vad lugn och fin space var, så himla lugn, hon har aldrig vart så förr. Amanda är så sjukt duktig och kan lixom avgöra direkt hur space är! Så nu har jag fått god hjälp och ska tänka på det hon sa och ska även komma fler gånger och rida lite för henne. Idag försökte jag göra likadant som hos Amanda men gick inte riktigt lika bra fast inte dåligt haha, men hon vila ju igår så var lite pigg och sen var det knotter runt henne hela tiden och bokstavligen världens fetaste hästbroms som flög runt oss hela tiden! Jag var livrädd så satt av och ledde henne en stund. Tänker fan rida i ridhuset trots värmen för varken hon eller jag kan fokusera med massa jävla insekter runt oss 24/7, men största delen av passet gick hon jättebra!

Livet rullar

lml. haha vart var jag nånstans i bloggen senast? Juste vi nattbada i nälsta ja. Jag råka kaosa lite men vi va ute där aslänge men satt och kröka en bit bort först, va där sjukt länge för vi kom hem till Kattis vid 8 tiden. Jaja var trevlans och mysigt men blev förkyld som satan. När vi kom till Kattis kunde jag inte sova en blund för mina härliga små (stora) nysningar höll mig vaken. Har alltså inte sovit på jag vet inte hur länge! Är död. Höll på att missa att gå av bussen idag för jag sov. Men juste fan, var en tjej och provred Space igår, Carolina heter hon och är ett år äldre än mig. Man märker verkligen hur chockade alla som sitter upp på Space blir pga hennes motor hehe, är ju väldans ovant och svårt i början men tycker det såg riktigt bra ut sen, var ju första gången lixom! Jättegullig och pratglad tjej är Carro och idag åkte vi ut tillsammans och jag palla såklart inte rida, men hon red och vi snacka en massa utöver ridningen, tycker det är så kul att vi kan snacka om typ allt  fast vi nyss träffats lixom. Gick iallafall sinnessjukt bra när hon red och gud så lugn Space var, skitbra såg det ut är verkligen jättenöjd med Carro som medryttare! Visade även runt henne lite på området sen åkte vi hem och gissa vad.. för de första är de så skönt med 313 för man kan stanna den var som helst och så fick vi skjuts hela vägen till brommaplan och fy vad skönt det var, utan en massa människor och massa stopp! Nu ska jag på fullaste allvar sova, eller starta nån film typ. Ha de gött!
Hej blöta... tycker om min pow något otroligt. Hon är amazing.


You can borrow my rolling stones t-shirt

Hej! Inte bloggat på ett tag men har haft rätt mycket och hinner inte sitta vid datorn (eftersom min mobil är helt fucked up hela den). Red ut i fredags och hon var lite överpigg, galoppa lite bla upp för två backar efter varann och där fick hon ta i och efter det var hon skitjobbig, vart så jävla på hugget och vägrade stå still eller skritta. Jaja var sjuk sen när jag kom hem och jag spydde och va magsjuk, kan va pga äckliga jordgubbar jag köpte utan att skölja. Aja red dressyr på lördagen, gick asbra. Sen kom Kattis och vi drog med Louise, Martina, Ida och (Jannica?) på fest i S Ängby, var nice och rätt många. Imorse vakna vi (här hemma) kl typ 12 och jag åkte sen ut till Space och det var sjukt med regn, asså helt sjukt okej?! Vänta i stallet innan jag gick och tog in henne sen stod jag där och chilla eftersom hon va dygnsur kunde jag inte göra så mycket men sen red jag barbacka lite i ridhuset med en liten ridlägergrupp och gjorde de dom gjorde, lite ridvägar och skritt och trav haha.. inte så seriöst men när de gått galoppa jag lite och sen hoppa jag av och lät henne springa själv och sen trodde jag hela ridhuset skulle rasa typ för de lät så jävla mycket (har aldrig vart med om så brutalt mycket spöregn på så kort tid). De var sinnessjukt. Gick runt med henne tills det lugnat sig. Sen har jag pratat i telefon med en tjej som ska komma och provrida Space! Någon gång i veckan nu så fort vädret tillåter, jättekul! Ska ringa Kattis och Otto nu och sen får vi se om de blir nattbad i Nälsta med några eller inte men tror nog inte det.






jag undrar går jag ensam här eller visar du min väg från en parallel värld

Kom precis hem. Ska träffa Bella ikväll och imorn drar vi in till stan. Red i ridhuset ett dressyrpass och jobbade med min sits och sen att få henne lugn och avslappnad och red mycket skänkelvikningar och lite framdelsvändningar och så jobbade jag med galoppen mycket, även att sitta i traven vilket är väldigt svårt på henne men det gick bra. Ska duscha och äta nu!
Hittade två fina klockor i mammas och pappas rum som ingen använder.



jag vill känna känslan av att vara där

Dessa låtar är de jag för tillfället lyssnar på 24/7. Älskar när man kommer på låtar som man helt glömt bort.


...

Pallar verkligen inte fixa bloggen nu den ser fucked up ut men jag får fixa det senare!

Ingenting står över mig

Hej. Kollar tyst vittne nu med sis och imorn träffar jag Bello. Ska verkligen försöka fixa till bloggen men vet inte riktigt allt med koder och skit och hittar inte rätt på designadinblogg.se. Hur som helst så ligger min ponny ute på medryttarannons, främst för i höst men kan va bra att lägga ut redan nu. Heirå






I will stand by you forever

Varit mest hos ponnyn nu under dagarna. Bella var ju med i söndags och tog lite bilder med systemkamera och fick rida, såg jättebra ut! Sen träffa jag Kattis och vi hade de mysigt och snackade en massa och kolla Wallander och sen på morgonen åkte vi till Space och jag hoppade lite, känner att jag behöver öva mer. Efter det åkte vi vidare till Stockholm Ridsport och jag köpte ett superfint schabrak som inte passa haha. Sen käka vi i Vällingehuset och sen åkte vi till henne och gick mysig kvällsprommis och sen åkte jag till Vendela för idag åker hon till Italien, så vi sågs vid 11 och hade det supermysigt hos henne och snackade en massa. Kommer sakna människan. Idag åkte jag och Louise till Space och red båda två och de gick väl bra hon var lydig. (Vissa bilder ser förjävliga ut på mig men observera att jag inte hoppat ordentligt på över 2 år.)









Inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränns på där klubbar aldrig stängs åh

Blogg.se appen fuckar igen och jag kan inte logga in? Men hur som helst var sista dagen på sommarjobbet i fredags och tycker det är sorgligt för det har varit riktigt kul och chill haha! Vi åkte på nån jävla utflykt till Nåttarö och det var inte det bästa avslutet för ingen var taggad utom han ledaren som alla hata och alla var hungriga och sjösjuka för vi åkte en båt som gunga som jag vet inte vad.. Vi fick gå skitlångt från båten och alla frös ihjäl när vi satt där och hade kommit fram för det blåste som fan. Vart kaos sen och aa alla va skit sura och jag fick flipp på ledaren för han stod och skällde ut våran ledare på 4hgården och ja de va kaos. Syrran tog space för jag kom hem vid 7 och jag åt och decka sen på dirren. Igår red jag på förmiddagen och de gick skit i början men sen vände det helt och hon gick super, var underbar i galoppen. Sen på kvällen cykla jag till Vendela för missa tåget och vi fortsatte sen direkt när jag kommit ner mot Sandvik och tog lite kvällsdopp med Emelie och Siri som vi träffa där, sjukt länge sen man träffa dom. Hur som helst så kom de cpsjukt jävla mycket mygg så vi drog hem och myste och snacka. Bu sitter jag på bussen till space och Bella tar nästa buss för hon missa så jag gör ordning space under tiden hon är på väg :)

Lite blandat från sommarjobbet









Du kan leva helt vilt eller ta de chill

Tänkte visa en jättesöt present jag fick av min fina vän när hon kom hem från Turkiet. Tack Kattiz igen för du är så omtänksam!


Varför landa när jag flyger fritt

Bror fyller år idag, 12 tror jag var att gå upp tidigt som fan och fira. Grattis till honom! Pappa och jag hade tur igår och lyckades få med oss butikens sista 17tum sadel med hela 36 i bomvidd. Satt bra nu till både mig och henne så toppen, red på gräsbanan och hon var jättefin för det mesta men springer gör hon och försöker sticka från arbetet mkt spec på långsidorna. Hon vart sjösvettig men stod kolugn när vi spola. Fick btw fågelskit på benet igår vid badet haha. Idag paddla vi kanot och låt mig säga att jag och söta Julia åkte in i 3 kanoter, en sten, en brygga, ett träd, backa in i några grenar, höll på att köra in i en blank ny båt vid bryggan samt höll på att bli överkörda av en motorbåt plus höll på att välta i typ titanic vatten. Haha asså så jävla chill sommarjobb, love it! Kommer fan sakna det asså.. Aja sen kom Ida och vi åkte till space och hon cykla och jag red ut och vi snacka en massa och galoppera ifrån getingar hehe. Var mysigt. När vi kommit hem åt familjen plus farmor nere på calidonian i spånga, nice. Mätt som fan och ska fixa mig for the bed.


Hhaha sjuk händelse

Hej! Imorse på väg till jobbet hände något sjukt, typiskt en sån grej som just jag ska råka ut för haha.. Cyklade till jobbet och när jag bara kommit en kort bit flyger en geting rakt in på min underläpp och sticker mig och vägrar gå bort trots att jag drar handen på den.. Efter ett tag gick den bort och jag fick en rejäl smärta och jag kände hit läppen börja växa och bokstavligen kändes den helt förlamad, kund inte röra. Sen när jag mötte Sonja haha så ba oj jävlar din läpp Frida! Och den var gigantisk både insidan och utsidan och sen så när jag kolla i en backspegel så börja jag böla för den var så jävla stor, värsta bucklan på ena sidan.... Men aja gick bra sen och svullnaden gick ner på en timme typ, hehe oj märkte att jag skrivit värsta dramat kring händelsen men de va sjukt! Annars har jag och pappa efter jobbet åkt och hämtat sadel och provat, satt perfa på space!! Men dock ska vi försöka byta till 17tum då denna var lite liten i sätet för mig kändes det som. Men äntligen hittat en som satt bra på henne!

 


Allting har förändrats men du finns kvar

Tja, sitter och käkar frukost ska snart dra. Mår illa och känns som jag ska spy.. Lilla Bella som smittat av sig lite kanske? Haha nej drev men gårdagen var jag tidigt ute hos space och red, mådde inte så bra men det gick bra ändå, träffa Vendela också efter ett telefonbråk på typ 40 min haha, men vi var tillbaks till gamla tider och satt och grät av garv åt den roligaste personen jag sett i mitt liv haha. Lördag bestod av fest eller snarare chillkrök var skitfå! Men aa Bella drack lite för mycket och det var en jävla resa hem och jag fick halvt bära henne osv osv.... Men aja hur som helst så ska jag sommarjobba idag till kl 4 och sen ska pappa och jag hämta sadlar sen ut och prova. Ber till gud att någon passar!!!

 


Hälsning

Bloggar imorgon bitti :)


RSS 2.0