Vi drar dit palmerna bor

Yo, skulle egentligen åkt med mämi till kista men hann inte för behöver duscha och så hade jag ju hästen idag. Ska packa, ikväll firar vi jul och öppnar julklappar och inatt åker vi till Egypten, fan va skönt de kommer bli az! I fredags var det avslutning i skolan som var najs vår lärare ba spontan körde framträdande med sång och gitarr i klassrummet, var riktigt grym faktiskt. Sen drog vi alla tjejer in till stan och letade julklappar och sen träffa jag Bella där och snackade och gick runt lite och sen på kvällen så tog jag med matilda och Filippa på lokalfesten jag egentligen skulle dra till med Vendela men blev inte så, vi åkte även med Kilis o co, fick skjuts av Simon o marcus både dit och hem, najs annars hade vi aldrig hittat! Va naiz där vi hade kul, riktigt sköna tjejer Matilda och Filippa. Igår var familjen hos farmor för lite julfirande och sen träffade jag Bella en snabbis. Jag och syrran myste sen framför Eva och Adam då en viss person man skulle träffat egentligen betedde sig som en riktig fitta, vissa människor är bra egoistiska. Träffat resterande nära vänner iaf innan jag åker så känns bra.. Men saknar idis som var ett tag sen. Aja nu ska jag äta och duscha sen ringa Belli.

 


So i put my faith in something unknown

Tja, idag va en najs dag att va hästägare för gick fett jävla bra vilket var länge sen, klockren i trav och galopp, underbart, samlad och släppte efter själv, var så himla fin! Väntar en redovisning jag inte börjat på som jag ska göra imorn själv med min engelska lärare, hjälp.. Inte träffat Vendela på länge nu igen så går runt och saknar henne fett mycke, men i helgen hann jag träffa både Bella Ida och Kattis iallafall. Var med Bella och Kattis på chillkrök i lördags där även Elin Sandra sen jimmi och dom mm var, najs. I söndags bråka jag med mina föräldrar en massa så stack ut på kvällen och träffa Ida och gick prommis, mys! Hahaha loool gjorde största tabben på väg att möta Ida haha halka precis när jag passera en man och sen när jag skulle resa mig halka jag till igen fysatan vad pinsamt det var haha. Håller fan på att halka 24/7.. Imorn åker min älskade Kattis till thailandet fett bra hon kommer ha det och fett brun hon kommer bli! Kommer sakna henne en smula <3


Let us dance into the night, let us speak until we shout

Hola, lite uppdatering nudå. Haft väldans mycket i skolan. I lördags hade jag Kattis Elin och två kompisar till henne iaf trevligt skulle bada jacuzzi hos netz med kilis och dom men blev chillkrök istället där. Var najs och sen tog vi taxi till Kattis. I söndags var jag och syrran i stan sen hängde hon med till Spejson som vilade. Veckan har rullat med skola, plugg, hästen och träning. I tisdags träffa jag min älskade Vendela som var galet länge sen innan det. Har blivit förkyld och fick gå osminkad i skolan igår för mitt face fuckar mina ögon ser drogade ut och får tårar 24/7.. Jättejobbigt så stannade bara hemma sen och blev glatt överraskad av underbara Kattis som tog sig hit trots omständigheter och överraska mig när hon plinga på, snacka om omtänksam vän man har. Vi myste och kolla det brinner, en jättegammal svensk film som jag var livrädd för när jag var liten. Ikväll ska jag träffa Bella och kanske Kattis igen och det blir förhoppningsvis fest trots min förkylning, träffar kilis senare. Nu väntar tacos och dammsugning av mitt rum sen fixa mig och träffa Belli, ciao!


Ångest

Det är bra jobbigt att vara hästägare när inget går som man vill.. Ska bli galet skönt i januari när min frukt står i Kungsängen istället.


Tell me something i don't know tell me something i care about

Dags att blogga lite rå, idag var inte jag i skolan för jag försov mig till första lektionen och sen stod det matte och naturkunskap på schemat och det är de värsta jag vet och syrran va hemma och fick mig att stanna hemma och kolla film med henne haha så är på väg till hästen nu som ska vila idag men jag har intag och kvällsfodring så måste åka ut. Veckan har typ vart chill, galet väder och kaosiga snöstormar spec igår i stallet! Helgen var kaos, skulle på två fester men sluta hos Otto där jag vänta på nattbussen.. I fredags chilla jag hos Kattis och kilis, jojo och elias kom dit sen en stund. Imorn är de redan fredag igen, yay! Vi har ingen franska så slutar 12 också, fan va naiz!


Crazy

Åh denna kvinna är så galet snygg, spelar i the roommate.. lätt mitt drömutseende.. ville ba säga de..
 

RSS 2.0